Χειροπέδες σε συνάδελφο τους, αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, πέρασαν στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από εις βάρος του καταγγελία για εκδικητική πορνογραφία. Σε βάρος του 35χρονου αξιωματικού σχηματίσθηκε δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας.
Προηγήθηκε ενδελεχής διερεύνηση καταγγελίας, σχετικά με διακίνηση οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο), στο οποίο απεικονίζεται η γενετήσια ζωή γυναίκας.
Από τη διενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψε η εμπλοκή του ανωτέρω Αξιωματικού στην υπόθεση, ο οποίος συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, σε περιοχή της Αττικής.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.
Παράλληλα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος του Αξιωματικού για την εν λόγω υπόθεση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος