Άκρως αποτελεσματική η Λεβερκούζεν στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα», νίκη με 3-1 επί της Λειψίας

Μετουσιώνοντας τις τρεις από τις τέσσερις ευκαιρίες της εντός εστίας σε γκολ, η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λειψίας με 3-1 και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα.

Λίγα 24άωρα μετά την εμφατική νίκη της Λειψίας στο Μπριζ με 5-0 για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λεβερκούζεν «προσγείωσε» απότομα τους «ταύρους», καθώς επικράτησε με το εμφατικό 3-1 στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα», στο τελευταίο ματς της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι «ασπιρίνες» μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο ματς για να πάρουν το τρίποντο που θα τους ανέβαζε στην 3η θέση της βαθμολογίας και πήραν «κεφάλι» δύο τερμάτων πριν το ημίχρονο με τους Βιρτς και Ντιαμπί. Η Λειψία μείωσε με τον Σίλβα στο 62′, όμως το γκολ του Φρίμπονγκ δύο λεπτά αργότερα «σφράγισε» το «διπλό» της Λεβερκούζεν.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης «χτύπησε» ξανά στις καθυστερήσεις, 2-1 την Ουνιόν Βερολίνου.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως είναι ομάδα της τελευταίας στιγμής, καθώς νίκησε με 2-1 την Ουνιόν Βερολίνου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, «χτυπώντας» στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Εντικά κι έφτασε τις τρεις σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα, βελτιώνοντας σημαντικά τη βαθμολογική θέση της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος