Αισιοδοξία στη Χαλκιδική από τις προκρατήσεις για το 2023

Από τις αρχές Μαΐου αναμένεται να ανοίξει το σύνολο των ξενοδοχείων της Χαλκιδικής, η οποία όπως όλα δείχνουν θα υποδεχθεί περισσότερους τουρίστες από χώρες όπως η Γαλλία και η Ολλανδία. Εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων αισιοδοξούν για την επερχόμενη τουριστική σεζόν, χωρίς να κρύβουν ωστόσο την ανησυχία τους για το λειτουργικό κόστος που εκτοξεύθηκε την περασμένη χρονιά.

Αισιοδοξία από τις παρακρατήσεις στη Χαλκιδική για το καλοκαίρι του 2023. Τουρίστες από Ολλανδία και Γαλλία η φετινή έκπληξη σύμφωνα με τους ξενοδόχους.

Από τις αρχές Μαΐου αναμένεται να ανοίξει το σύνολο των ξενοδοχείων της Χαλκιδικής, η οποία όπως όλα δείχνουν θα υποδεχθεί περισσότερους τουρίστες από χώρες όπως η Γαλλία και η Ολλανδία, όπως δήλωσαν Ξενοδόχοι στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων. Όπως τόνισαν αισιοδοξούν για το καλοκαίρι του 2023, χωρίς να κρύβουν την ανησυχία τους για το λειτουργικό κόστος που εκτοξεύθηκε την περασμένη χρονιά.

Θετικά μηνύματα λαμβάνουν για το καλοκαίρι του 2023 με βάση και τις παρακρατήσεις οι Ξενοδόχοι της Χαλκιδικής, όπως δήλωσαν στο πλαίσιο απολογιστικής εκδήλωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το λειτουργικά κόστος στα ξενοδοχεία που εκτοξεύθηκε τον περασμένο χρόνο.

Τα ζητήματα των υποδομών και της υδροδότησης πρέπει να επιλυθούν στο νομό Χαλκιδικής γεγονός που θα συμβάλει στην τόνωση της τουριστικής κίνησης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος