Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: 45χρονος με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης (video)

Ο 45χρονος τρόφιμος του ψυχιατρικού νοσοκομείου στο Δαφνί, ομολόγησε την πράξη του στον ψυχίατρο ο οποίος και τον παρακολουθούσε. Πριν από περίπου 10 χρόνια είχε δολοφονήσει την σύζυγό του. Στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 μίλησε η διοικήτρια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δαφνί» κ. Σπυριδούλα Καλαντζή.

Ο γιατρός, ειδοποίησε τις Αρχές και αστυνομικοί βρήκαν την άτυχη γυναίκα δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι, η οποία έφερε πολλά χτυπήματα, πιθανόν από μαχαίρι.

Ο δράστης, ήταν τρόφιμος στον ξενώνα του ψυχιατρικού νοσοκομείου στο Δαφνί, από όπου συνήθως, έφευγε το πρωί και επέστρεφε το βράδυ.

Η ανθρωποκτονία φέρεται να έχει διαπραχθεί το απόγευμα της Τετάρτης με τον δράστη να λέει στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, πως είχε προηγηθεί καβγάς με την 51χρονη, γιατί του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Ανατριχιαστική λεπτομέρεια είναι ότι ο 45χρονος πριν από περίπου οκτώ με δέκα χρόνια είχε δολοφονήσει την σύζυγό του. Τότε, είχε καταδικαστεί για την πράξη του και είχε οδηγηθεί στο Δαφνί όπου βρισκόταν υπό φαρμακευτική αγωγή.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος