Αγέλες σκύλων τρομοκρατούν κατοίκους στο Τριάδι

Τρία παιδιά από τη Βρετανία και ο Έλληνας πατέρας του ενός ανηλίκου δέχθηκαν επίθεση από έως και 15 αδέσποτους σκύλους, όπως καταγγέλλουν, στην Κορινθία, με συνέπεια να τραυματιστούν οι τρεις τους.

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό η ΕΡΤ3 ερεύνησε ένα παρόμοιο στο Τριάδι, αλλά και τι πρέπει να κάνει κανείς σε μία παρόμοια περίπτωση.

Μια γυναίκα κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση από άγριο σκύλο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Η γυναίκα δείχνει τη μελανιά στο πόδι κατεγγέλοντας ότι έγινε από δάγκωμα σκύλου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Περιβάλλοντος Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Αντώνης Ζαβέρκος τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ3 ότι σήμερα πήγε κλιμάκιο του συνδέσμου στην περιοχή. Μετά από αναγνώριση του σκύλου που επιτέθηκε στη γυναίκα, το ζώο μεταφέρθηκε σε κλινική ώστε να ακολουθηθεί η απαραίτητη διαδικασία.

Ο κ. Ζαβέρκος σημείωσε ότι έχει βρεθεί λύση και για κάποια από τα αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή, που δεν παρουσιάζουν κανένα σημάδι επιθετικότητας.

Σε επικοινωνία της ΕΡΤ με τις αρχές, η αστυνομία ενημέρωσε ότι θα ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση για ενδεχόμενο κάτοικοι της περιοχής να εγκαταλείπουν τα ζώα τους.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος