Αγάπη Κυριακίδου: “Ζω σε λάθος σώμα”-Πρωτοποριακή επέμβαση εκθήλυνσης προσώπου

Array

Ζει όπως λέει σε λάθος σώμα. Η Αγάπη Κυριακίδου βίωσε τον ρατσισμό από μικρή και τώρα θέλει να ξαναγεννηθεί. Νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης πήρε τη μεγάλη απόφαση να υποβληθεί σε μία πρωτοποριακή επέμβαση αλλαγής προσώπου, έτσι ώστε να γίνει πιο θηλυκό.

Η εκθήλυνση προσώπου, η πρώτη που έγινε στην Ελλάδα, είναι μία επέμβαση που περιλαμβάνει μία σειρά πλαστικών επεμβάσεων με ειδικά three d εμφυτεύματα, τα οποία σχεδιάζονται, εκτυπώνονται και τοποθετούνται στον ασθενή.

Ο χειρουργός ανεβάζει στην πλατφόρμα της ips transformation το σκίτσο του ασθενούς. Αυτή είναι η πρώτη φάση της μεθόδου. Με αυτή τη βάση, γίνεται ένα σχέδιο, το οποίο εγκρίνεται και οριστικοποιείται από τη χειρουργική ομάδα αλλά και από τον ασθενή, καθώς αυτός είναι που θα λάβει το εμφύτευμα και αμέσως αρχίζει η διαδικασία παραγωγής των εμφυτευμάτων 3D.
Για να προχωρήσει η επέμβαση, λένε οι επιστήμονες, πρέπει ο ασθενής να έχει συνειδητοποιήσει αυτό που πρόκειται να κάνει.

Η Αγάπη Κυριακίδου είναι χαρούμενη, γιατί, όπως λέει, βρήκε ανθρώπους να της συμπαρασταθούν και να την στηρίξουν σε αυτήν της την απόφαση. Προτρέπει όλους να μην σταματήσουν να κυνηγούν το όνειρό τους.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΡΒΑΡΑ ΦΡΟΣΩ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος