Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάσεις λεωφορείου στη Μασσαλία-Μία νεκρή

Εισαγγελέας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να επιτρέπει να χαρακτηρισθεί αυτή η ενέργεια τρομοκρατική». «Προσανατολιζόμαστε μάλλον προς την υπόθεση ο ύποπτος να είχε ψυχιατρικά προβλήματα».

Τα γεγονότα σημειώθηκαν μεταξύ 9.30 και 10.30 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με αυτές τις πηγές. Ένα ημιφορτηγό Ρενό Μάστερ έπεσε πάνω στην πρώτη στάση λεωφορείου στο 13ο διαμέρισμα της πόλης με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί σοβαρά, και στη συνέχεια πάνω σε άλλη στάση, στο 11ο διαμέρισμα.

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάσεις λεωφορείου στη Μασσαλία-Μία νεκρή
AP Photo/Claude Paris

Ο Ζιλιέν Ραβιέρ, δήμαρχος του 11ου και 12ου διαμερίσματος, διευκρίνισε στο τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV πως νεκρή είναι μία γυναίκα περίπου 40 ετών που περίμενε μόνη της στη στάση του λεωφορείου.

Μερικά λεπτά αργότερα το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία στο Παλιό Λιμάνι, στο κέντρο της μεγάλης μεσογειακής πόλης, και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού.

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάσεις λεωφορείου στη Μασσαλία-Μία νεκρή
AP Photo/Claude Paris

Σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στο σημείο, η περιοχή του Παλιού Λιμανιού έχει αποκλειστεί πλήρως και επιτόπου βρίσκονται πολλοί αστυνομικοί, καθώς και πυροσβέστες και στρατιώτες.

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάσεις λεωφορείου στη Μασσαλία-Μία νεκρή
AP Photo/Claude Paris

Πηγή: Skynews, ΑΠΕ-ΜΠΕ,

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος