Αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου: Από τον Ιούνιο ξεκινάνε πτήσεις και με το Tel Aviv

Παρά το ασταθές περιβάλλον που έχει δημιουργήσει ο συνεχιζόμενος Ρωσοουκρανικός Πόλεμος, η είδηση ότι από 13 Ιουνίου ξεκινάνε πτήσεις και από το TEL AVIV για το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου Βόλου, έφερε ένα χαμόγελο αισιοδοξίας στους επαγγελματίες του τουρισμού και όχι μόνο. Την είδηση ανακοίνωσε η τουριστική πράκτορας Θέκλα Καμμένου, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στις διαπραγματεύσεις και επαφές με τους Ισραηλινούς και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου του 2022.

Αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου: Από τον Ιούνιο ξεκινάνε πτήσεις και με το Tel AvivΠαράλληλα να σημειωθεί ότι η εταιρία Eurowings GmbH συμφώνησε με το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ότι θα συνδεθεί το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου με  δυο αεροδρόμια της Γερμανίας.  Η Eurowings GmbH είναι γερμανική αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στο Ντίσελντορφ και είναι θυγατρική του ομίλου της Lufthansa.

Έτσι θα ξεκινήσουν οι πτήσεις από Ντίσελντορφ από τις  21 Μάϊου και κάθε Σάββατο και για τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο, καθώς και την πρώτη εβδομάδα Σεπτέμβρη,  κάθε Τετάρτη και από  Στουτγάρδη από 1η Μαϊου για δύο φορές την εβδομάδα Κυριακή και Τρίτη. Από Μόναχο από 21 Μάϊου κάθε Σάββατο και Τετάρτη. Από Βιέννη  για τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο κάθε Σάββατο. Από  Λονδίνο από αρχές Απριλίου κάθε Σάββατο και Τετάρτη. Από Παρίσι από 17 Απριλίου κάθε Σάββατο και από Ηράκλειο Κρήτης από 10 Ιουνίου κάθε Παρασκευή και Τρίτη.

Η Θέκλα Καμένου έκανε λόγο για αυξημένες πτήσεις κατά 140% σε σχέση με το 2021 και ότι μένει να δούνε το επίπεδο πλέον των πωλήσεων. Ωστόσο η συνεργασία με την Eurowings θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική. Τέλος η κ. Καμμένου υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήδη έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της να χρηματοδοτήσει κοινές δράσεις με την Eurowings, προκειμένου να προωθηθεί ο προορισμός μας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος