Αέρας ανανέωσης στην ΕΡΤ2 — Νέες εκπομπές & σειρές με πολλά φρέσκα πρόσωπα (video)

Η ΕΡΤ2, που πάντοτε υπήρξε αγωγός πολιτισμού και υψηλού επιπέδου ψυχαγωγίας, υποδέχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με 10 νέες εκπομπές, 15 φρέσκα πρόσωπα και καθημερινό ζωντανό infotainment. Η ολική επαναφορά του 2ου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης… μόλις άρχισε!

Τόσο η θεματολογία όσο και οι παρουσιαστές των καινούργιων εκπομπών ανανεώνουν ριζικά το infotainment πρόσωπο της ΕΡΤ2.

Η Τζένη Μελιτά, η Δάφνη Καραβοκύρη και η Ξένια Ντάνια θα παρουσιάζουν την καινούργια, καθημερινή πρωινή εκπομπή «Κυψέλη», ενώ το Van LIFE μας ταξιδεύει σε όμορφα μέρη της Ελλάδας με ένα van και κεφάτη παρέα.

Ακόμη ενδιαφέρον προκαλεί τo «Δίκτυο», η πρώτη ελληνική εκπομπή με θεματολογία αποκλειστικά γύρω από το ίντερνετ, το «Sing the spot», 12 ημίωρα επεισόδια-συναυλίες στη φύση γύρω από το αστικό τοπίο, με γνωστούς αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες, και DJ και το «Μικρά Βιβλία, Μεγάλες Ιδέες» με τον Γιώργο Μουχταρίδη, όπου τρεις καλεσμένοι συνομιλούν με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό για σκέψεις και ιδέες που προσφέρουν βιβλία εκλαϊκευμένης επιστήμης.

Ιδιαιτέρως επίκαιρη είναι η εκπομπή με τίτλο «Επικίνδυνες», για τις έμφυλες ανισότητες και τη θέση των γυναικών στη χώρα μας.

Θα υπάρχουν διακριτές ζώνες ώστε οι τηλεθεατές να ξέρουν τι θα δουν συγκεκριμένες ώρες κάθε ημέρα. Έτσι τα μεσημέρια θα υπάρχει ζώνη ντοκιμαντέρ, ενώ από τις 8 το βράδυ έως 12 τα μεσάνυχτα θα προβάλλονται σειρές και ξένες ταινίες.

Όλες οι εκπομπές της ΕΡΤ2 θα προβάλλονται και στο ERTFLIX, στην επιτυχημένη πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης που έθεσε σε νέα βάση την επικοινωνία του κοινού με τα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης

Ρεπορτάζ: Ματίνα Καλτάκη

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος