Α. Ταραχοπούλου στο ΕΡΤΝews: Δικαίωση για τη 12χρονη – Σημαντική απόφαση της Δικαιοσύνης για όλα τα παιδιά

Η δικηγόρος της 12χρονης από τον Κολωνό και της μητέρας της, Ασπασία Ταραχοπούλου, μίλησε στην εκπομπή Newsroom για την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ένοχο για βιασμό και μαστροπεία τον βασικό κατηγορούμενο. Έκανε λόγο για δικαίωση της 12χρονης και μία μεγάλη νίκη ενώ παράλληλα μίλησε για σημαντική απόφαση της Δικαιοσύνης για όλα τα παιδιά. Για τη 12χρονη είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη «pεριμένει να δει τη μάνα της που της το είχαν απαγορεύσει τόσο καιρό και θεωρούμε ότι θα γίνει μια επανεκκίνηση στη ζωή της.

Όπως είπε η κ. Ταραχοπούλου «είναι μια δικαίωση κυρίως για το παιδί, πρώτα απ’ όλα για το παιδί, το οποίο από την πρώτη στιγμή φώναζε ότι η μάνα του είναι αθώα και περιέγραφε με πληρέστατο τρόπο το πώς ακριβώς έγινε ο βιασμός της. Θεωρούμε μια μεγάλη νίκη τη σημερινή και μια σοβαρή απόφαση της Δικαιοσύνης, μια σημαντική απόφαση της Δικαιοσύνης για όλα τα παιδιά, τα οποία υφίστανται πιθανόν κάτι παρόμοιο για να βγουν και να μιλήσουν. Είναι μια νίκη της ανηλικότητας πρώτα απ’ όλα».

Σχετικό Άρθρο: Κολωνός: Η απόφαση για την υπόθεση της 12χρονης – Ένοχος για βιασμό ο βασικός κατηγορούμενος, αθώα η μητέρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος