Α. Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αποδράσει από τον ιστό των ψεμάτων στον οποίο έχει εγκλωβιστεί

«”Όσο μεγαλύτερο είναι ένα ψέμα, τόσο πιο πιθανό είναι να γίνει πιστευτό”… ακόμη και από αυτούς που το κατασκεύασαν. Και κατά πως φαίνεται ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αποδράσει από τον ιστό των ψεμάτων στον οποίο έχει εγκλωβιστεί εδώ και πολλά χρόνια» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

Η ανακοίνωσή του συνεχίζει αναφέροντας «Στη σημερινή συνέντευξη τύπου του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε σαν ξαναζεσταμένο φαγητό σε καινούριο “πιάτο” το “νέο” παλιό οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που κοστίζει 83 δις ευρώ στην τετραετία και δημιουργεί μεγάλα πρωτογενή ελλείμματα στην ελληνική οικονομία. Παρά ταύτα, αντί να ασχοληθεί με τις τρύπες που ανοίγουν στα δημόσια οικονομικά οι δαπάνες του δικού του προγράμματος, ο κ. Τσίπρας ανησυχεί περισσότερο για το αν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για τα 3 δις ευρώ πρόσθετων μέτρων του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την περίοδο 2023-2027, τα οποία αναφέρονται ως επιπρόσθετα μέτρα στο μεσοπρόθεσμο σχέδιο σταθερότητας 2023-2026».

«Κοινώς, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μέτρα 83 δις ευρώ και έχει απορία πώς θα καλυφθούν τα 3 δις ευρώ του προγράμματος της ΝΔ» επισημαίνει ο κ. Σκέρτσος και καταλήγει: «Ως γνήσιος θιασώτης της “μαγικής” αριστερής σκέψης, μας λέει ότι τα επόμενα χρόνια και χάρη στο πρόγραμμά του με 20 δις ευρώ τον χρόνο δαπάνες και απώλεια εσόδων θα πετύχει 2 έως 2,2% πλεόνασμα σε ετήσια βάση. Του συστήνουμε να μελετήσει καλύτερα και το μεσοπρόθεσμο αλλά και την αποδόμηση των 5 νέων fake news του ΣΥΡΙΖΑ που συνοδεύουν την ανακοίνωσή μας και ελπίζουμε κάποτε να καταλάβει ότι οι μισές αλήθειες συνήθως οδηγούν σε μεγάλα ψέματα. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες έδειξαν ότι δεν θέλουν πια ούτε μισές αλήθειες ούτε μεγάλα ψέματα σαν αυτά του ΣΥΡΙΖΑ και θα το επιβεβαιώσουν ξανά στις 25 Ιουνίου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος