Α. Μπαρμπαρίγου στο Πρώτο: Με αυτά που ζούμε, το να σκανάρουμε ένα κινητό δεν είναι τόσο τραγικό (audio)

«Όλα θα τα συνηθίσουμε, θα τα μάθουμε και αυτό. Μπροστά σε αυτό που ζούμε, το να σκανάρουμε ένα κινητό δεν είναι τόσο τραγικό», ανέφερε σχετικά με την εφαρμογή των νέων μέτρων στην εστίαση από αύριο, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα», με την Κατερίνα Σερέτη, η ιδιοκτήτρια εστιατορίων και δημοφιλής τηλεοπτική μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Υπάρχει άνθρωπος που αναλαμβάνει το σκανάρισμα στο μαγαζί μας». Όσο αφορά το πώς θα λειτουργεί το εστιατόριο, αν δηλαδή θα είναι αμιγής ή κλειστός ο εσωτερικός χώρος, η κ. Μπαρμπαρίγου, είπε πως «πρόθεσή μας είναι όπως εμείς σεβόμαστε τους πελάτες και εκείνοι να σέβονται το προσωπικό, θα είναι covid free το μαγαζί. Ο καθένας από μας έχει ανθρώπους δικούς του στο σπίτι, που θέλει να πηγαίνει και να είναι καλά. Εδώ και 1,5 χρόνο ζούμε μια τρέλα, τουλάχιστον ας αφήσουμε αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να βγούμε από αυτό, να τραβήξουν τον σωστό δρόμο».

Σε ερώτηση, εάν είναι εμβολιασμένοι οι εργαζόμενοι στο δικό της κατάστημα εστίασης απάντησε, πως δύο άτομα δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα αλλά έχουν κλείσει το ραντεβού τους.

Σε σχέση με το εστιατόριο που διατηρεί η κ. Μπαρμπαρίγου στην Πάρο και με την τουριστική εικόνα του νησιού, σημείωσε πως «έχει ξεκινήσει ο κόσμος να έρχεται, είναι καλύτερα τα πράγματα στον τουρισμό σε σχέση με πέρσι, παρ’ όλ’ αυτά δεν διανύουμε καμιά κανονικότητα».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να σημειωθούν εντάσεις έξω από τα εστιατόρια κατά την εφαρμογή των νέων μέτρων, ανέφερε πως το  εστιατόριό της λειτουργεί με κρατήσεις, «εμείς όταν μας τηλεφωνούν για κρατήσεις ενημερώνουμε τον κόσμο. Με τους πελάτες μας έχουμε άλλη σχέση, τα έχουμε συζητήσει μαζί τους αυτά και έτσι πήραμε την απόφαση να είμαστε cocid free, γιατί θέλουν να αισθάνονται και αυτοί ασφαλείς».

.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος