Α. Λύτρας στο Πρώτο για Σ. Παναγιωτόπουλο: Αν ο κατηγορούμενος είχε οικονομικό όφελος μιλάμε για κακούργημα (audio)

«Δεν πρέπει να γνωρίζουν άλλες κοπέλες ότι είναι στο διαδίκτυο, οι πληροφορίες μου είναι ότι υπάρχουν 9 βίντεο, άρα προφανώς μιλάμε για 9 κοπέλες. Οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος. Σε βαθμό κακουργήματος θα ήταν αν υπήρχε οικονομικό όφελος πάνω από 120.000€» σημείωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, ο ποινικολόγος και συνήγορος καταγγέλλουσας του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Απόστολος Λύτρας.

«Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος με κάθε κοπέλα που σχετιζόταν πρέπει να έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, πρέπει να το είχε πρόγραμμα. Αν το έκανε επαγγελματικά πρέπει να το διερευνήσει η εισαγγελία, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάτι. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως τέτοια θέματα χρήζουν και ψυχιατρικής εκτίμησης» τόνισε.

Η συγκεκριμένη νεαρή γυναίκα, την νομική εκπροσώπηση της οποίας έχει αναλάβει ο κ. Λύτρας είχε οικογενειακή, φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο πριν μερικά χρόνια, όταν στην ηλικία των 20 ετών περίπου, συνήψε σχέσεις μαζί του. «Θεωρώ ότι όποια κοπέλα έχει συσχετιστεί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο πλέον πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι μπορεί να βρίσκεται στο διαδίκτυο, όπως και η συγκεκριμένη. Ασχολήθηκε λίγο με το θέμα, πήρε κάποιες πληροφορίες και δυστυχώς διαπίστωσε ότι υπάρχουν στο διαδίκτυο σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου δύο βίντεο δικά της και φωτογραφίες της. Η αναπαραγωγή του υλικού δεν μαζεύεται, ακόμα και αν σβηστεί η πρωτογενής ανάρτηση, η διασπορά υπάρχει. Λειτουργούσε με προφίλ, είχε διαδεδομένο στον χώρο ψευδώνυμο».

Το συγκεκριμένο αδίκημα ήταν κακούργημα, επεσήμανε ο κ. Λύτρας, κατόπιν έγινε πλημμέλημα και τώρα συζητείται να αλλάξει εκ νέου. Πάντως σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο, πιθανώς εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος