Πατέρας Καρολάιν: Άνανδρη η πράξη του Μπάμπη, θέλω δικαιοσύνη για την κόρη μου

Ο θυμός του 78χρονου Βρετανού πατέρα της αδικοχαμένης Κάρολαϊν προς τον γαμπρό του κυριαρχεί στην μακροσκελή συνέντευξη, τη δεύτερη που παραχωρεί στην Daily Mail. Λέει ότι «θα είχε τινάξει το κεφάλι του Μπάμπη στον αέρα και ευχαρίστως θα είχε αναλάβει τις συνέπειες», αν γνώριζε, στο μνημόσυνο της Καρολάιν, ότι ήταν ένοχος για τη δολοφονία της κόρης του.

Ο 78χρονος συνταξιούχος μηχανικός Ντέηβιντ Κράουτς ζητά δικαιοσύνη, και μιλά για άνανδρη πράξη ερωτηθείς για το κίνητρο του δολοφόνου:

«Δεν θέλω να κάνω εικασίες για το τι κίνητρο είχε- αυτό πρέπει να το καθορίσει η αστυνομία. Θέλω μόνο δικαιοσύνη για την όμορφη κόρη μου που δολοφονήθηκε με την πιο άνανδρη πράξη.

Ήξερε ότι δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει σωματικά. Ήταν νέα, γυμνασμένη και ικανή κικ μπόξερ, οπότε πήρε την κάρτα μνήμης από το εσωτερικό σύστημα CCTV και την έπνιξε ενώ κοιμόταν. Φαντάζομαι ότι θα περάσει καλά εξηγώντας το αυτό στους συγκρατούμενούς του στις φυλακές Κορυδαλλού, που φημολογείται ότι είναι οι χειρότερες της Ευρώπης».

‘Εκκληση για ταμείο αλληλεγγύης υπέρ της Λυδίας

«Δεν είμαι νεαρός και όλοι μας είμαστε θνητοί. Έχω βαθιά ανησυχία ότι μπορεί να μην μπορώ να φροντίσω τη Λυδία και μπορεί να χρειαστεί τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Απευθύνουμε έκκληση στους γενναιόδωρους αναγνώστες της Daily Mail να βοηθήσουν στη δημιουργία ταμείου για τη φροντίδα της Λυδίας, όταν οι παππούδες της δεν είναι πλέον ζωντανοί», ανέφερε.

«Φαινόταν ήσυχος, ντροπαλός και με αυτοπεποίθηση»

«Δεν γνώριζα για τον Μπάμπη, μέχρι την άνοιξη του 2017 όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε στην τελετή του Επιταφίου της Μεγάλης Παρασκευής», θυμάται ο Ντέιβιντ, προσθέτοντας:

«Το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου της Κάρολαϊν ήταν για διάβασμα ενόψει Πανελλαδικών, οπότε ήταν έκπληξη όταν είπε ότι ήθελε να κάνει διακοπές στην Πορτογαλία», πρόσθεσε αναφερόμενος στην γαμήλια τελετή τον Ιούλιο του 2019, στο Αλγκάρβε.

Φτάνοντας στο σπίτι με τον νέο της σύζυγο, ο Ντέιβιντ γνώρισε για πρώτη φορά τον Μπάμπη. «Εντυπωσιάστηκα αρκετά. Φαινόταν ήσυχος, ντροπαλός και με αυτοπεποίθηση. Χαρακτηριστικά που απαντώνται συνήθως στους Έλληνες άνδρες».

«Την επόμενη φορά που τον είδα βρισκόμασταν στο μνημόσυνο. Μου χάρισε μια τεράστια φωτογραφία της Καρολάιν από τον γάμο τους στην Πορτογαλία. Ήξερε ότι ήταν η αγαπημένη μου φωτογραφία. Ήταν ακόμα πολύ αναστατωμένος, τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό του όταν μιλούσε για την Κάρολαιν», δήλωσε για τη μέρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν από την Αλόννησο στην Αθήνα.

Σημειώνεται, πως οι γονείς της Καρολάιν είχαν δηλώσει ότι ο δολοφόνος τους ζήτησε να αναλάβουν όλα τα έξοδα της κηδείας.

«Το οικόπεδο αγοράστηκε μόνο στο όνομα του Μπάμπη»

Ο Κράουτς μίλησε και για τις ενέργειες που έκαναν με τη σύζυγό του ώστε, να ανακτήσουν τα 60.000 ευρώ που είχαν δώσει στην Καρολάιν για το οικόπεδο που θα αγόραζαν με τον Μπάμπη.

«Το οικόπεδο αγοράστηκε και με μεγάλη μας έκπληξη μετά το θάνατο της Καρολάιν, διαπιστώσαμε ότι είχε καταχωρηθεί μόνο στο όνομα του Μπάμπη. Προς το παρόν, κάνουμε νομικές ενέργειες ώστε να καταχωριστεί αυτή η γη στο όνομα της Λυδίας» συμπλήρωσε.

«Προς το παρόν λαμβάνουμε νομικά μέτρα για να καταχωριστεί αυτή η γη στο όνομα της Λυδίας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος