23ο ΦΝΘ: Οι Φ. Σεργουλόπουλος και Λευτ. Χαρίτος σε μια ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για τα podcast

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης εξερευνά τον συναρπαστικό κόσμο των podcast και φιλοξενεί την Πέμπτη 11 Μαρτίου, στις 18:00 μία ζωντανή ανοιχτή συζήτηση για το κοινό, αφιερωμένη στα ψηφιακά αρχεία που έχουν κατακτήσει τον πλανήτη. Η συζήτηση θα είναι διαθέσιμη μέσα από το κανάλι του Φεστιβάλ στο YouTube (youtube.com/filmfestivalgr)

O παρουσιαστής, ηθοποιός και επιχειρηματίας Φώτης Σεργουλόπουλος (podcasts LIFO), ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος (pod.gr) και η δημοσιογράφος Δάφνη Καρνέζη (ιδρύτρια του The Greek Podcast Project), θα μοιραστούν τα μυστικά των podcast, θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία στον κόσμο των podcast και θα λύσουν τις απορίες του κοινού. Τη συζήτηση συντονίζει ο επικεφαλής προγράμματος του Φεστιβάλ, Γιώργος Κρασσακόπουλος.

Εκτός από την ανοιχτή συζήτηση, το Φεστιβάλ διοργανώνει μία σειρά κλειστών διαδικτυακών εργαστηρίων, στη διάρκεια των οποίων κορυφαίοι επαγγελματίες από το εξωτερικό προσφέρουν εργαλεία και εξειδίκευση σε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα podcast. Τα εργαστήρια αυτά θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο κανάλι του Φεστιβάλ στο YouTube.

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα, το Φεστιβάλ θα απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε δημιουργούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να καταθέσουν τα podcast τους, με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές που θα ανακοινωθούν τότε. Τα καλύτερα podcast θα επιλεγούν μετά τη λήξη των καταθέσεων και θα παρουσιαστούν το καλοκαίρι μέσα από τα ψηφιακά κανάλια του Φεστιβάλ.

Το online 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 15 Μαρτίου. Για το πρόγραμμα και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: filmfestival.gr.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος