Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Διαδικτυακή ομιλία για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τον ιό HPV

Το ΚΕΠ Υγείας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με την κεντρική δομή των ΚΕΠ Υγείας του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική ομιλία στο πλαίσιο της δράσης «Προαγωγής Υγείας για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και τον ιό HPV».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοτών σε ζητήματα πρόληψης της υγείας. Εντάσσεται δε στις δραστηριότητες του ΕΔΔΥΠΠΥ, μέλος του οποίου είναι ο δήμος μας, ενώ γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία του Καθηγητή Μαιευτικής-Γυναικολογίας και Διευθυντή της Β’ Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Κωνσταντίνου Δίνα, ο οποίος θα αναφερθεί σε ζητήματα που αφορούν στην HPV λοίμωξη, τα κονδυλώματα, το εξελιγμένο TEST PAP και τις σύγχρονες μοριακές διαγνωστικές εξετάσεις, ενώ θα επακολουθήσει συζήτηση.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Δρ. Ηρακλής Τιτόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα υγείας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, μέλος του ΔΣ του ΕΔΔΥΠΠΥ και Πρόεδρος  της Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση την ημέρα και την ώρα της Διαδικτυακής Δράσης, κάνοντας κλικ στην σελίδα «ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Κεντρική Δομή», στο https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias.

Aκόμη υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω της πλατφόρμας ZOOM στο link  https://zoom.us/j/98129049123

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος