20ο διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας Δ. Κιλκίς

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς συμπληρώνει είκοσι χρόνια δημιουργικής παρουσίας στην πολιτιστική σκηνή του τόπου μας και η νεανική του λάμψη είναι εμφανής στη φετινή διοργάνωση, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Θεμιστοκλής Κοσμίδης, αντιδήμαρχος Κιλκίς.

Έως και τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου η πόλη του Κιλκίς θα κινηθεί στους γιορταστικούς ρυθμούς του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ, παρέα με τους πολύχρωμους επισκέπτες του, με νέους και παλιούς καλλιτεχνικούς θιάσους, με ποιοτικές και βραβευμένες παραστάσεις κουκλοθεάτρου και παντομίμας για το παιδί και για όλη την οικογένεια, με σύγχρονες τάσεις του κουκλοθεάτρου, με επιμορφωτικά σεμινάρια και εργαστήρια που υπογραμμίζουν την παιδαγωγική και καλλιτεχνική διάσταση του Φεστιβάλ.

Το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς εξακολουθεί να είναι η ‘’ψυχή’’ του Φεστιβάλ. Στους χώρους του θα φιλοξενηθεί πλήθος παραστάσεων για κάθε ηλικία ενώ στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο και στην πλατεία Ειρήνης θα παρουσιαστούν παραστάσεις δρόμου και θεατρικό παιχνίδι με τη συνδρομή για δεύτερη συνεχή χρονιά των φοιτητών του παιδαγωγικού τμήματος προσχολικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Όλες οι παραστάσεις και οι καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες της διοργάνωσης είναι ανοιχτές για το κοινό και προσφέρονται δωρεάν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος