Το 1ο Superfood Festival άνοιξε τις πύλες του στο Ζάππειο στις 6 Απριλίου και, έως τις 10 του μήνα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν πάνω από 100 παραγωγούς και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα αλλά και μία μεγάλη γκάμα υπερτροφών.
Σύμφωνα με την διατροφολόγο και υπεύθυνη της διοργάνωσης, Σίσσυ Νίκα, είναι η πρώτη φορά που οι παραγωγοί με superfood προϊόντα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ευεργετικές ιδιότητές τους, όπως είναι το μέλι σουσούρα, το γκότζι μπέρι, η αρώνια, οι ξηροί καρποί, και πολλά άλλα αλλά και να αναδείξουν τη δουλειά τους.Σκοπός του φεστιβάλ είναι να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο οι επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος, να διαφημίζουν, να παρουσιάζουν, να αυξάνουν τις πωλήσεις τους και να ανανεώνουν το πελατολόγιό τους σε ένα εξειδικευμένο φεστιβάλ με στοχευμένη επισκεψιμότητα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος