Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, έχουν τιμήσει και με το παραπάνω το δρομολόγιο που φεύγει από το λιμάνι της πόλης για τις Βόρειες Σποράδες, αφού, κάθε φορά που λύνει κάβους, αναχωρεί με 100% πληρότητα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ήδη έχουν ταξιδέψει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης 15.000 επιβάτες. Οι ταξιδιώτες γνωρίζουν πλέον τα έγγραφα που πρέπει να έχουν μαζί τους και αναχωρούν χωρίς προβλήματα.
Στους εμπλεκόμενους φορείς έχει προκαλέσει έκπληξη το πόσο καλά έχει λειτουργήσει, μέχρι στιγμής, η συγκεκριμένη επιδοτούμενη γραμμή. Το όφελος μάλιστα δεν είναι μόνο οικονομικό για τα νησιά, αφού οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους.
Μπορεί να ξεκινούν τις διακοπές τους, ωστόσο, οι ταξιδιώτες δεν ξεχνούν πως στην Εύβοια και τη νότια Ελλάδα, χιλιάδες συμπατριώτες τους δοκιμάζονται.
Επιτακτική ανάγκη είναι το δρομολόγιο να συνεχιστεί και του χρόνου και μάλιστα να ανακοινωθεί νωρίτερα. Φέτος, η γραμμή θα λειτουργήσει έως τις 3 Οκτωβρίου.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος