10+2 χρόνια Φεστιβάλ Πόζαρ με τρεις σπουδαίες συναυλίες

Το Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει, ανανεώνοντας το ραντεβού του με το κοινό πιο εντυπωσιακό και μεγάλο από ποτέ. Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στο μαγικό καταπράσινο φαράγγι.

Η μουσική γίνεται ένα με το περιβάλλον, οι αναμνήσεις γεμίζουν νότες, και το φεστιβάλ Πόζαρ περιμένει ανυπόμονα τους φίλους του, που θα ζήσουν το απόλυτο μουσικό τριήμερο – μέσα σε ένα φυσικό τοπίο που κόβει την ανάσα. 13 χιλιόμετρα από την ιστορική Αριδαία και 35 χιλιόμετρα από την Έδεσσα, σε υψόμετρο 390m στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν οι ιαματικές πηγές, που βρίσκονται στις όχθες του θερμοποτάμου σχηματίζουν ένα τοπίο μυστικιστικό, ιδανικό για να φιλοξενήσει το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου το πρόγραμμα ανοίγουν οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Αγγελάκας, το Σάββατο 23 Ιουλίου τη σκυτάλη παίρνουν Γιάννης Χαρούλης και Ματούλα Ζαμάνη ενώ η αυλαία πέφτει την Κυριακή 24 Ιουλίου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος