Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Διαβατά

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος 19χρονου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω, βραδινές ώρες της 28-04-2024, έπειτα από τηλεφωνική λεκτική αντιπαράθεση που είχε με 27χρονο, μετέβη έξω από οικία σε οικισμό των Διαβατών, όπου βρισκόταν ο τελευταίος μαζί με άλλους δύο, ηλικίας 34 και 26 ετών, αντίστοιχα, και πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον τους, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 34χρονου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και, στη συνέχεια, σε νοσοκομείο της πόλης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται. 

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για τη συλλογή πειστηρίων, ενώ, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται, από αστυνομικούς της επιληφθείσας Υπηρεσίας, με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε οικία του 19χρονου στην περιοχή του Κορδελιού, ένα πιστόλι που έφερε γεμιστήρα με τρία φυσίγγια.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος