Άγριος ξυλοδαρμός 12χρονου σε Γυμνάσιο της Θεσπρωτίας

Σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, εν ώρα μαθημάτων σε Γυμνάσιο της Θεσπρωτίας. Συγκεκριμένα, 12χρονος γρονθοκοπήθηκε από 14χρονο συμμαθητή του παρουσία και άλλων μαθητών και εκπαιδευτικών, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Το θύμα, από τις γροθιές του 14χρονου, υπέστη διπλό κάταγμα γνάθου και εισήχθη στοΝοσοκομείο Ιωαννίνων Χατζηκώστα, όπου αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι γονείς του 12χρονου, υπέβαλαν μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

Ο 14χρονος, οι γονείς και ο διευθυντής του σχολείου συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Σύμφωνα με τους γονείς του θύματος, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 14χρονος δράστης δημιουργεί προβλήματα στο σχολείο.

Ποινικά ελέγχονται πλέον, τόσο ο 14χρονος και οι γονείς του, όσο και ο Διευθυντής του Σχολείου. Η κατηγορία σε βάρος του 14χρονου είναι “σωματική βλάβη” και σε βάρος των γονιών του και του διευθυντή “παραμέληση εποπτείας ανηλίκου”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος