Θεσσαλονίκη: Έτρωγε και έπινε σε ξενοδοχεία και τα χρέωνε σε δωμάτιο όπου διέμενε άλλος

Συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (10-06-2024) στο κέντρο της πόλης, 50χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για κλοπή και απάτη.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω συνελήφθη, καθώς κατείχε βαλίτσα με ρούχα, την οποία είχε αφαιρέσει από δωμάτιο ξενοδοχείου 32χρονου αλλοδαπού.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι την προηγούμενη ημέρα, ο 50χρονος αφαίρεσε από δωμάτιο ενός άλλου ξενοδοχείου, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα, ενώ στο ίδιο ξενοδοχείο, μία εβδομάδα πριν, αφού κατανάλωσε ποτά και τρόφιμα, ζήτησε από υπάλληλο να πιστωθεί το σχετικό ποσό σε δωμάτιο, στο οποίο δήλωσε ψευδώς ότι διαμένει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος