Παρέμεινε στη Super League ο ΟΦΗ που νίκησε στη Λαμία 2-0

Την παραμονή του στη Super League τη νέα περίοδο, εξασφάλισε ο ΟΦΗ που πέρασε νικηφόρα από την Λαμία κερδίζοντας με 2-0 για την 6η και προτελευταίας αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Δυνατά μπήκε ο ΟΦΗ στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το διαγώνιο σουτ του Σακόρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής (0-1).

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 10’ το σουτ του Μαρτίνεθ έφυγε λίγο έξω, ενώ στο δίλεπτο 14’-15’ η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε δύο δοκάρια, το πρώτο με τον Γκαζαριάν από λάθος του Βούρου και το δεύτερο σε κεφαλιά του Τζανετόπουλου.

Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα στο 26’ με τον Γιάννου που νικήθηκε από τον Επασί, ενώ στο 44’ ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε τα σουτ των Ντε Γκουζμάν και Γιάννου.

Ο ΟΦΗ σφράγισε τη νίκη του στο 81’ με τον Ντε Γκουζμάν που πέτυχε το τελικό 0-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπεχαράνο – Μεγιάδο

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βλάχος (67΄ Προβυδάκης), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (79΄ Πίτι), Παλαβαντισβίλι (46΄ Μπεχαράνο), Ντέλετιτς, Βασιλακάκης (46΄ Τιρόνε), Γκαζαριάν (46΄ Ρόμανιτς), Καραμάνος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Κοροβέσης (86΄ Λυμπεράκης), Βαφέας, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ (90΄ Ουές), Ντε Γκουζμάν (90΄ Μπαλογιάννης), Γιάννου (63΄ Νέιρα), Σαρδινέρο (86΄ Στάρτζεον).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος