Στον τέταρτο κατά σειρά φιλικό αγώνα του στην Αυστρία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός νίκησε απόψε στο Σβαρτζ την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-1 με ανατροπή.
Χθες οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί από την Σάλτσμπουργκ με 0-3, ενώ στους αγώνες που προηγήθηκαν επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ (1-0) των Βόλφσμπεργκερ και Κράσνονταρ.
Πάντως, την πειραϊκή ομάδα απασχολεί περισσότερο ο τραυματισμός του Τικίνιο, ο οποίος ξεκίνησε βασικός, όπως και ο Κουντέ, αλλά αποχώρησε στο 56ο λεπτό, έχοντας χτυπήσει στον δεξί ώμο ύστερα από πτώση.
Ύστερα από ένα «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο, οι Βούλγαροι προηγήθηκαν στο 58΄ με κεφαλιά του Αχμέντοφ, κι ενώ ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, καθώς δεν έχει προλάβει να γίνει η αλλαγή του Τικίνιο.
Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ισοφάρισε με υπέροχο τελείωμα του Χασάν από σέντρα του Τσούμιτς, ενώ ο νεαρός Σέρβος έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ στο 78΄, από σφάλμα της βουλγαρικής άμυνας.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ενδεκάδα τους Κρίστινσον, Λαλά, Παπαδόπουλο, Καλογερόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλή, Κουντέ, Βαλμπουενά, Χασάν και Τικίνιο.
Στη διάρκεια της αναμέτρησης, στο β΄ ημίχρονο, έπαιξαν και οι Σα, Ανδρούτσος, Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Τσούμιτς.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος