“Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;”… στο Λονδίνο

Το θεατρικό έργο της Χρύσας Σπηλιώτη “Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;” που έχει αγαπηθεί πολύ από το θεατρόφιλο κοινό, παρουσιάζεται στο Λονδίνο σε σκηνοθεσία της Κυριακής Μήτσου, στο Golden Goose Theatre (16-18 και 21-25 Μαρτίου).

Η Κυριακή Μήτσου, εργάζεται ως ηθοποιός από το 2007, και έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραγωγές, σειρές και ταινίες στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του πολυπολιτισμικού οργανισμού ‘Culture In Action ’ και Αντιπρόσωπος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Την Τρίτη 14 Μαρτίου φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στη “Φωνή της Ελλάδας” και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Κουβέντες μακρινές” και συνομίλησε με τις Νατάσα Βησσαρίωνος και Νικόλ Παπαδοπούλου για την παράσταση “Ποιος Ανακάλυψε την Αμερική;”, για την απόφαση να μεταναστεύσει στο Λονδίνο και να ακολουθήσει εκεί τη θεατρική διαδρομή της, για τις θεατρικές σπουδές στην Ελλάδα και στην Αγγλία καθώς και για τα σχέδιά της να προβάλλει τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό σε μια μητρόπολη του κόσμου όπως είναι το Λονδίνο.

Πηγή: Φωνή της Ελλάδας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος