Ζάκυνθος: Σύλληψη 4 Σέρβων στον Λαγανά για κλοπή ποτών αξίας 3.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Λαγανά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, τέσσερις Σέρβοι, δύο 19χρονοι ένας 18χρονος και ένας 17χρονος, για τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις αλλοδαποί, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, μετά από έρευνες στον Λαγανά και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς το βράδυ της Κυριακής αφαίρεσαν από σούπερ μάρκετ της περιοχής. ποτά αξίας -2.000- ευρώ. Μάλιστα έγιναν αντιληπτοί από τον γιό του ιδιοκτήτη και του επιτέθηκαν, προκειμένου να διαφύγουν, απωθώντας τον και τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι οι 4 Σέρβοι είχαν ξαναπάει στο ίδιο σούπερ μάρκετ το βράδυ του Σαββάτου και είχαν αφαιρέσει ποτά αξίας 1.000 ευρώ, χωρίς όμως τότε να γίνουν αντιληπτοί. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, αξιοποίησε το υλικό από τις κάμερες του καταστήματος, ταυτοποίησε τους δράστες, τους εντόπισε και τους συνέλαβε στον Λαγανά. Οι συλληφθέντες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες του σούπερ μάρκετ, οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου. Με τις κατηγορίες της ληστρικής κλοπής και της κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος