Ζάκυνθος: Σοκ για υπόθεση βιασμού ανήλικης από τον πατέρα της

Array

Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ζακύνθου, υπόθεση, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφορά σε ένα μικρό κοριτσάκι, που, είχε πέσει επανειλημμένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον πατέρα του.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, πριν από λίγες ημέρες, δέχτηκε μια ανώνυμη καταγγελία, ότι, 47χρονος πατέρας βίαζε την 13 κόρη του, ακολούθως και με μεγάλη διακριτικότητα, για λόγους αυτονόητους, ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, ενώ το μικρό κοριτσάκι εξετάστηκε από γυναικολόγο και παιδοψυχολόγο και αφού συγκεντρώθηκε όλο το απαραίτητο υλικό, αυτό, περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών αρχών για να αξιολογηθεί.

Κατόπιν, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, άσκησε ποινική δίωξη και εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον πατέρα της ανήλικης, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Μετά το τέλος της απολογίας του, και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του, με τις κατηγορίες της αιμομιξίας και του βιασμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος