ertnews.gr

Ζάκυνθος: Η ΝΔ για εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ

15/01 14:54
Ζάκυνθος: Η ΝΔ για εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με όσα αναφέρθηκαν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (εχθές βράδυ στην Ζάκυνθο με ομιλητή τον βουλευτή του νησιού και υπουργό Δικαιοσύνης Στ.Κοντονή), με ανακοίνωσή της η τοπική ΝΕ της ΝΔ, επισημαίνει ότι :

«Ως άλλος μάγος κόπερφιλντ ο Βουλευτής και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να παρουσιάσουν μια άλλη πραγματικότητα στη Ζάκυνθο σαν να πηγαίνουν όλα καλά και να μην συμβαίνει τίποτα .
Καλό θα είναι ο βουλευτής όταν έρχεται στη Ζάκυνθο να ζητά και ένα συγγνώμη για τα ψέματα που είπε ο ΣΥΡΙΖΑ , προκειμένου να καταλάβουν την εξουσία .Ας μην ξεχνάμε ότι από το θα σκίσουμε το μνημόνιο , έχουν ψηφίσει 2 μνημόνια και η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει κοστίσει περίπου 100 δισεκατομμύρια από το 2015 μέχρι σήμερα.
Ας μην ξεχνούν τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν , που τελικά τον αύξησαν και τον επέκτειναν για περισσότερα χρόνια .Αλλά και σε τοπικό επίπεδο ας μην ξεχνούν την πλατεία Σολωμού που έμεινε περιφραγμένη το καλοκαίρι του 2015 , γιατί η κυβέρνηση είχε τραβήξει τα χρήματα από το ταμείο δημοσίων επενδύσεων.
Ας μην ξεχνούν την προσφυγή του ίδιου του Βουλευτή στο ελεγκτικό συνέδριο για τα μηχανήματα επεξεργασίας , την καθυστέρηση αδειοδότησης της ενδιάμεσης λύσης , τις συναντήσεις στα υπουργεία , και όσα άλλα έκανε που είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση των έργων και τα απορρίμματα στους δρόμους.
Ας μην ξεχνούν το μπάχαλο που δημιούργησαν στο νοσοκομείο με τις συνεχείς παρεμβάσεις , την στοχοποίηση ιατρών και εργαζομένων , άλλα και το πόρισμα Πέτρου που λέει ότι δεν επέτρεψε η διοίκηση του Νοσοκομείου που αποτελείται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , να γίνουν όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι .
Ας μην ξεχνούν το τέλος διανυκτέρευσης που επέβαλαν από 1/1/ 2018 και όλα τα μετρά που έρχονται το επόμενο διάστημα (μείωση αφορολογήτου , περικοπή συντάξεων κλπ ) .
Ας μην τα ξεχνούν όλα αυτά , γιατί ο λαός δεν τα ξεχνά και καλό θα είναι ο Βουλευτής και ο ΣΥΡΙΖΑ να μην παίζουν με την νοημοσύνη των Ζακυνθινών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version