Ζάκυνθος: Η «Φανερωμένη» κόβει την παραδοσιακή κουλούρα

“Την παραδοσιακή κουλούρα της κόβει την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 η ιστορική χορωδία ΖΑΚΥΝΘΟΥ «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ».

Το κόψιμο της κουλούρας θα γίνει στον χώρο όπου η χορωδία κάνει τις πρόβες της και παράλληλα φιλοξενείται, γωνία Κάλβου και Καντούνη.

Την Παραδοσιακή κουλούρα θα ευλογήσει και θα κόψει ο εφημέριος του ιστορικού Ιερού Ναού της Φανερωμένης πόλης ΖΑΚΥΝΘΟΥ πατήρ Σεραφείμ Κονίδης.

Παράλληλα θα υπάρξει και ενημέρωση στους χορωδούς για τους φετινούς στόχους της παλιότερης χορωδίας του νησιού μας (κλείνει φέτος τα 30 χρόνια ζωής), και παρουσίαση του νέου μαέστρου της Σταμάτη Φιλιακου.

Το Δ.Σ. της χορωδίας καλεί όλους τους φιλόμουσους να πλαισιώσουν το σχήμα με σκοπό την ανάδειξη της Επτανησιακής, και όχι μόνο, ιδιαίτερης παραδοσιακής μας μουσικής.

Σκοπός και στόχος της χορωδίας είναι, φέτος, κατά την καλοκαιρινή περίοδο να πραγματοποιήσει μια μεγάλη χορωδιακή συνάντηση αφιερωμένη στα 30 χρόνια παρουσίας της και παράλληλα, αυτή η συναυλία, να γίνει εις μνήμη του πρόσφατα Θανόντος πρώτου προέδρου της ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΜΕΛΙΤΑ, αλλά και του πρώτου μαέστρου της, αείμνηστου ΗΛΙΑ ΘΩΜΑ και του δεύτερου σε σειρά προέδρου της ΣΠΥΡΟΥ ΖΟΥΓΡΑ.

Για την συγκεκριμένη συναυλία, στόχος είναι να καλεστούν και άλλες χορωδίες εκτός ΖΑΚΥΝΘΟΥ”.

Την παραπάνω ανακοίνωση κάνει το Δ.Σ. της χορωδίας “Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ