Ζάκυνθος: Δύο συλλήψεις για εμπορία ναρκωτικών – Τους έπιασαν με 750 γρ. ηρωίνης

Στη σύλληψη δύο Ζακυνθινών, ενός 63χρονου και ενός 50χρονου, οι οποίοι ετοιμάζονταν να διοχετεύσουν στο νησί μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, συνέλαβαν χθες το βράδυ, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου.

Οι αστυνομικοί, αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν για τους δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για να προμηθευτούν την ηρωίνη και επέστρεψαν χθες το βράδυ στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, οι αστυνομικοί, που τους παρακολουθούσαν διακριτικά, αφού είδαν ότι δεν έγινε καμία συναλλαγή στο λιμάνι, τους ακολούθησαν και τους σταμάτησαν στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν τα 750 γρ. ηρωίνης τα οποία και κατασχέθηκαν, μαζί με το αυτοκίνητο. Οι δύο συλληφθέντες παραπέμπονται για το κακούργημα της διακίνησης ναρκωτικών, ενώ η ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες, τόσο για την “χαρτογράφηση” της διακίνησης της ηρωίνης, όσο και για τυχόν συνεργούς των δύο συλληφθέντων, κυρίως στη Ζάκυνθο αλλά και στην Αθήνα, από όπου οι δύο Ζακυνθινοί – πιθανότατα μέλη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών – προμηθεύτηκαν τη μεγάλη ποσότητα της ηρωίνης.

Στο δελτίο τύπου της ΕΛ.Α.Σ αναφέρεται: “Συνελήφθησαν, χθες (08.01.2024), το βράδυ, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, δύο ημεδαποί 63 και 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 63χρονου και συνελήφθησαν καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους -759- γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο. Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι κατηγορούμενοι. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος