Θ. Μαντάς για δολοφονία 54χρονου επιχειρηματία στη Ζάκυνθο: “Η ανησυχία του θύματος επιβεβαιώθηκε στην πράξη” (video)

«Για ανησυχία του θύματος που επιβεβαιώθηκε στην πράξη» έκανε λόγο σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «από τις έξι» ο δικηγόρος του 54 επιχειρηματία που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ζακύνθου την περασμένη Παρασκευή, Θ. Μαντάς.

Ο κ. Μαντάς τόνισε ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας, ο οποίος από θαύμα γλίτωσε από προηγούμενη ενέδρα θανάτου πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν και έπεφτε νεκρή από τα πυρά άγνωστων δραστών η 37χρονη σύζυγος του, είχε με τον πλέον επίσημο τρόπο ενημερώσει τις διωκτικές αρχές πως κινδύνευε η ζωή του, ενώ είχε δώσει και στοιχεία για την «ταυτότητα» των ηθικών και φυσικών -κατά την άποψη του- αυτουργών, με σχετικό δικόγραφο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του νομού.

«Εκ του αποτελέσματος, προκύπτει πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στις έρευνες και δεν πρέπει η συγκεκριμένη υπόθεση και όχι μόνο να αποτελέσει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των ανεξιχνίαστων εγκληματών, αφού πρέπει αυτός ο κύκλος του αίματος να τελειώσει εδώ» ανέφερε ο κ.Μαντάς.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γ. Καλλιακμάνης, μεταξύ άλλων τόνισε ότι «οι διωκτικές αρχές και δη το τμήμα ανθρωποκτονιών και το εκβιαστών, ποτέ δεν σταμάτησαν τις έρευνες, απλά όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν διαρρέουν σχετικές πληροφορίες, προκειμένου να έχουν την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα» και πρόσθεσε πως «όλα δείχνουν ότι το οργανωμένο έγκλημα βρίσκεται σε έξαρση και επιβάλλεται ολόκληρος ο μηχανισμός που δραστηριοποιείται για την αντιμετώπιση του να δει τι ακριβώς συμβαίνει για να έχει καλό αποτέλεσμα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος