Συνελήφθησαν σε Ζάκυνθο – Κέρκυρα για οπλοκατοχή

Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα, σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο από τις αντίστοιχες αστυνομικές υπηρεσίες, κατά την διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων συνολικά έξι άτομα, τρεις ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί, για αδικήματα που αφορούσαν την παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα οι περιπτώσεις αφορούσαν:

•την σύλληψη ενός 41χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ζακύνθου, στην περιοχή του Λαγανά, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μία μεταλλική ράβδος

•την σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 42 και 21χρονων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Κέρκυρας, στον Λαγανά Ζακύνθου, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε ένα αναισθητικό σπρέι

•την σύλληψη ενός 35χρονου υπηκόου Αλβανίας την Κυριακή (28-05-2017) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Κέρκυρας, στον Λαγανά Ζακύνθου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι τύπου σουγιά και μία σιδερογροθιά.

•την σύλληψη ενός 22χρονου υπηκόου Αλβανίας ,την Δευτέρα (29-05-2017) τις βραδινές ώρες, στην πόλη της Ζακύνθου από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένας σουγιάς.

•την σύλληψη ενός 40χρονου ημεδαπού, την Τρίτη (30-05-2017), τις βραδινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Κέρκυρας, στην βόρεια Κέρκυρα, διότι βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι επίσης τύπου σουγιά.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των έξι συλληφθέντων θα διαβιβασθούν στην αντίστοιχη Εισαγγελική Αρχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος