Στη συνάντηση της Ρ. Κράτσα με προέδρους Τ.Κ. Ζακύνθου και ο Δ. Ακτύπης

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Ζακύνθου πήρε μέρος και ο βουλευτής του νησιού, Διονύσης Ακτύπης.

Ο Βουλευτής, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, άκουσε με προσοχή τις θέσεις, τα αιτήματα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινότητες, ενώ δεσμεύθηκε, “πως πάντα σε αγαστή συνεργασία με την Π.Ι.Ν. και την κ. Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυσή και στήριξή τους σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε, όπως τόνισαν και κατά τη σχετική τηλεδιάσκεψη οι ίδιοι οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, για πρώτη φορά η Κυβέρνηση ακούει τα προβλήματά τους και βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό τους”.

«Χαίρομαι ιδιαιτέρως – τονίζει ο κ. Ακτύπης – που η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανταποκρίνεται άμεσα στη στήριξη της Κυβέρνησης λαμβάνοντας ουσιαστικές πρωτοβουλίες και υλοποιώντας σημαντικά έργα κάτι το οποίο, όπως αποδεικνύεται, είναι άμεσα ορατό από την τοπική κοινωνία.
Όπως, άλλωστε, υπογράμμισα είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, προκειμένου να διασφαλιστεί πως η Π.Ι.Ν. θα συνεχίσει να έχει στη διάθεσή της όλα τα απαραίτητα χρηματοδοτικά εργαλεία και συλλήβδην τους απαιτούμενους πόρους, για την πραγματική στήριξη των πολιτών σε όλα τα επίπεδα και βεβαίως για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομών στο νησί μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος