Π. Καππάτος για μονάδα αφαλάτωσης στην Νότια Ιθάκη

Με 150.000 ευρώ χρηματοδοτείται η ενοικίαση μονάδας αφαλάτωσης για τις ανάγκες της Νότιας Ιθάκης, ανακοίνωσε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης Παναγής Καππάτος, αναφέροντας πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική απόφαση για την Ιθάκη, την οποία υπέγραψε στις 16-4-2021 ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκης.

Σύμφωνα με τον κ.Καππάτο, η ανάγκη χρηματοδότησης του έργου είχε αναλυθεί σε προηγούμενες συναντήσεις που είχε με το Δήμαρχο Ιθάκης κ. Στανίτσα, τον Υπουργό κ. Πλακιωτάκη, και τη Γενική Γραμματέα κ. Καλογήρου.

«Με αυτό τον τρόπο συμπληρώνεται μια ολιστική παρέμβαση για την υδροδότηση του νησιού της Ιθάκης, με τα έργα που προηγήθηκαν στη Βόρεια Ιθάκη για τη μονάδα αφαλάτωσης και το δίκτυο ύδρευσης και την επένδυση στην μονάδα για τις ανάγκες της Νότιας Ιθάκης» αναφέρει ο Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

«Η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αντιμετωπίζει με πράξεις τα πραγματικά προβλήματα των νησιών μας, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών. Θερμές ευχαριστίες για άλλη μια φορά στον Υπουργό και την Γενική Γραμματέα για την άμεση ανταπόκρισή τους»
προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ