Ο Π.Καππάτος για έργο βελτίωσης υποδομών ύδρευσης Δήμου Αργοστολίου

Υπεγράφη στις 17-6-2021 η ένταξη του έργου «Βελτίωση Υποδομών Ύδρευσης Δήμου Αργοστολίου» στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με προϋπολογισμό7.908.133,24 ευρώ, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Βουλευτή Κεφαλονιάς – Ιθάκης Παναγή Καππάτο.

Η πρόταση της ΔΕΥΑΚ εντάσσεται στην πρόσκληση ΑΤ01 για υποδομές ύδρευσης του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και αφορά την αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης στο Δήμο Αργοστολίου.

Ο κ.Καππάτος, εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του, προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα για την ταχύτητα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, των διαδικασιών και το Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Μιχαλάτο για την συνεργασία που αποδίδει ένα έργο πολύ μεγάλου προϋπολογισμού για τα δεδομένα της Κεφαλονιάς.

«Με την ένταξη έργων στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη στο πρόγραμμα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ να συνεχίζεται, είμαι αισιόδοξος πως το τελικό αποτέλεσμα θα αξιολογηθεί ως μια πραγματικά μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο στην καθημερινότητα των πολιτών των νησιών μας», επισημαίνει ο κ.Καππάτος.

Φωτο:ertnews.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος