Ο Δ. Ακτύπης για ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μ. Καραμαλάκη συναντήθηκε πρόσφατα ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης, ενώ είχε προηγηθεί και η συνάντηση του με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη E. Oικονόμου, καθώς και σειρά επαφών του με την πολιτική ηγεσία του συγκεκριμένου Υπουργείου.

Σύμφωνα με τον κ. Ακτύπη, κεντρικό θέμα συζήτησης κατά τις ως άνω συναντήσεις του Βουλευτή δεν ήταν άλλο από την καταπολέμηση κάθε μορφής εγκληματικότητας στο νησί μας, με έμφαση στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, και βεβαίως, τη συνακόλουθη ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των Ζακυνθινών πολιτών.

Ο Βουλευτής τόνισε πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το νησί μας η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου με επιπλέον προσωπικό, για την καλύτερη δυνατή προστασία πολιτών και επισκεπτών.

Από την πλευρά του, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας διαβεβαίωσε τον Βουλευτή Ζακύνθου πως άμεσα η συνολική δύναμη με την οποία ενισχύεται ήδη η τοπική Αστυνομική Δ/νση, θα ανέλθει σε 55 αστυνομικούς, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα που η συνολική ενίσχυση του νησιού μας θα ξεπεράσει τους 120 αστυνομικούς.

Ο κ.Ακτύπης δήλωσε σχετικά,
«Είναι αδιαμφισβήτητο πως τόσο για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όσο και για εμένα προσωπικά η πάταξη κάθε μορφής εγκληματικότητας αποτελεί κεντρικό στόχο και ξεκάθαρη επιλογή.

Ήδη από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχω επισκεφθεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη περισσότερες φορές απ’ ότι κάθε άλλο Υπουργείο.

Πλέον, περνάμε στην εφαρμογή ενός νέου ολοκληρωμένου σχεδίου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.Το σχέδιο αυτό έχει ως κεντρικό άξονα την ενίσχυση της δυναμικότητας του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου και την καλύτερη οργάνωσή του.

Η ασφάλεια των συμπολιτών μου βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων μου. Θέλω οι συμπολίτες μου και να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος