Κεφαλονιά: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπές

Συνελήφθησαν στην Κεφαλονιά από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη ΓΕΠΑΔ Ιονίων Νήσων, οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στο Αργοστόλι, τη στιγμή κατά την οποία αφαιρούσαν χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, από ανασφάλιστο σταθμευμένο όχημα.

Στην συνέχεια, κατά την διάρκεια της προανάκρισης, προέκυψε η εμπλοκή τους σε δυο ακόμη περιπτώσεις κλοπών το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Στην πρώτη οι δράστες είχαν εισέλθει σε οικία στην περιοχή Λάσση Κεφαλονιάς και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 695 ευρώ, κοσμήματα, μία φωτογραφική μηχανή και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ στην δεύτερη περίπτωση αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο από πολίτη σε παραλία της ίδιας περιοχής.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν όλα τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει οι αλλοδαποί και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος