Ιθάκη: Νέο σύγχρονο ασθενοφόρο στο Κ.Υ. του νησιού – Στην Αθήνα παρουσία του πρωθυπουργού η τελετή παράδοσης

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Ιθάκης, ο εξοπλισμός του Κέντρου Υγείας με ασθενοφόρο, γίνεται πραγματικότητα μετά από ενέργειες του πρωθυπουργού, ο οποίος προώθησε το αίτημα τους σε εταιρεία η οποία ανταποκρίθηκε και προχώρησε στη δωρεά του εν λόγω οχήματος.

Σε ανακοίνωσή ο Δήμαρχος το νησιού αναφέρει:

“Ο Δήμος Ιθάκης και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Γ. Στανίτσας απευθύνουν καταρχάς τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος, ανταποκρινόμενος για μια ακόμη φορά στην κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της Ιθάκης προώθησε στην Εταιρεία «R ENERGY 1» το αίτημα του Δήμου Ιθάκης για μόνιμη διάθεση ενός ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Ιθάκης.

Για την εν λόγω δωρεά της «R ENERGY 1 » -αλλά και για την εν γένει κοινωνική προσφορά της- ο κ. Διονύσιος Στανίτσας ευχαριστεί και συγχαίρει την Εταιρεία, η οποία εμπράκτως δείχνει την ευαισθησία της απέναντι στους κατοίκους της νησιωτικής και όχι μόνον Ελλάδας προχωρώντας και στην δωρεά φαρμακευτικού υλικού στο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ιθακης μέσω του Προέδρου της εταιρείας Γεωργίου Ρόκα.

Η τελετή παράδοσης του νέου ασθενοφόρου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 09:00, παρουσία του κ. Πρωθυπουργού, εκπροσώπων της Εταιρείας «R-ENERGY 1.”

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, επισημαίνει:

“Η δωρεά του ασθενοφόρου οχήματος στην Ιθάκη από ιδιωτική εταιρεία χαιρετήθηκε με μεγάλη ικανοποίηση κάτι που αποδεικνύει την ανάγκη της τοπικής κοινωνίας για την προστασία της υγείας και της ζωής. Ο στόλος των ασθενοφόρων που αναμένεται μαζί με τα δυο πλωτά περιπολικά ασθενοφόρα με τα οποία ενίσχυσε το Λιμενικό Σώμα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (το ένα ελλιμενίζεται στην Κέρκυρα και το άλλο στην Ιθάκη) μέσω ΕΣΠΑ θα αυξήσει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος