Η ΠΕΔ-ΙΝ για εκδήλωση για την επαναλειτουργία της κρουαζιέρας

H Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας οργανώνουν τηλεδιάσκεψη με θέμα “Προετοιμασία για την επαναλειτουργία της Κρουαζιέρας και την υποδοχή των πλοίων και των επιβατών”.

“Την περίοδο αυτή γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την επανέναρξη της Κρουαζιέρας και υπάρχει η ανάγκη κατάλληλης προετοιμασίας των λιμένων για την υποδοχή των πλοίων και των μεταφερόμενων με αυτά επιβατών” επισημαίνει η ΠΕΔ-ΙΝ.

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων, Αλέξανδρος Παρίσης, ενημερώνει ότι η ΠΕΔ-ΙΝ σε συνεργασία με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας οργανώνουν τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή των Δημάρχων και των Προέδρων των Λιμενικών Ταμείων με θέματα:
•Την επαναλειτουργία της Κρουαζιέρας και τη διακίνηση των επιβατών στα ενδιαφέροντα της ευρύτερης περιοχής της πόλης.
•Την κατάλληλη προετοιμασία των λιμένων που διαχειρίζονται τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην υποδοχή των πλοίων και των επιβατών, τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας-πρωτοκόλλων έναντι της πανδημίας.
•Τα νέα μέτρα ελέγχου για τους επιβάτες που προέρχονται από χώρες Non Schengenκαι αφορούν τις διαδικασίες για entry/exit.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουνίου και ώρα 13:00.

Από την πλευρά της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας θα συμμετέχουν εκπρόσωποι εταιρειών κρουαζιέρας που είναι μέλη της.

“Η συνάντηση είναι πολύ σημαντική για να συζητηθούν όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την επαναλειτουργία της Κρουαζιέρας και την υποδοχή των πλοίων και των επιβατών”
προσθέτει η ΠΕΔ-ΙΝ.

φωτο:ert.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ