ΕΚΖ: «Λαγός» η ΠΙΝ στην εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών

«Με την απαράδεκτη απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων (ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΕ), για ανάθεση παράλληλων καθηκόντων σε συναδέλφισσα, εργαζόμενη στον κλάδο Πρόνοιας του Νομού Ζακύνθου, στην αντίστοιχη υπηρεσία σε Κεφαλονιά-Ιθάκη, μπαίνει ως ‘’πρωτοπόρος’’ στην εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών που ψήφισε η κυβέρνηση του, για την εφαρμογή παράλληλων καθηκόντων σε νησιά και ανοίγει τον δρόμο και σε άλλες Περιφέρειες πχ Αιγαίο, να εφαρμόσουν αυτή την άθλια διάταξη που εξοντώνει τους εργαζόμενους», επισημαίνει το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου (ΕΚΖ).

«Χαιρετίζουμε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων και την κατάληψη της περιφέρειας επί δύο ημέρες. Χαιρετίζουμε την κατάληψη της ΑντιπεριφέρειαςΚεφαλλονιάς από τους εκεί εργαζόμενους της Περιφέρειας με αίτημα προσλήψεις και όχι παράλληλα καθήκοντα. Χαιρετίζουμε τα δεκάδες σωματεία από τη Ζάκυνθο και ολόκληρη την Ελλάδα που στήριξαν με ανακοινώσεις τους την εργαζόμενη», αναφέρει.

«Μπροστά σε αυτή την κατάσταση ο Περιφερειάρχης Γαλιατσάτος, προχώρησε σε αισχρή επίθεση κατά της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Περιφερειών που συντονίζει τον αγώνα των εργαζομένων κατά της άδικής απόφασης, αλλά και σε ανήθικη επίθεση κατά της ίδιας της εργαζόμενης. Η Περιφέρεια προσπαθεί να μπαλώσει τρύπες στις πλάτες των εργαζομένων, αντί να απαιτήσει εδώ και τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Απαιτούμε:
•Την ανάκληση της απόφασης για την μετακίνηση της υπαλλήλου.
•Την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού»,
προσθέτει, ενώ τέλος, χαρακτηρίζει ως «Λαγό» την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) στην εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος