Δ. Ακτύπης: Νέα μηχανήματα για τη μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Ζακύνθου

Ακόμα μια προεκλογική δέσμευση του Βουλευτή Ζακύνθου, Διονύση Ακτύπη, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, υλοποιείται με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, “για την αντικατάσταση του απαρχαιωμένου υλικοτεχνικού εξοπλισμού της μονάδας τεχνητού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου με νέα μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας”.

Συγκεκριμένα, με βάση τη σύμβαση που υπεγράφη το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου θα παραλάβει 14 νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα, που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ασθενείς που υπόκεινται σε αιμοκάθαρση.

Σημειώνεται πως τρία από τα εν λόγω μηχανήματα λειτουργούν με νέες σύγχρονες μεθόδους, ενώ έντεκα από αυτά χρησιμοποιούν κλασικές μεθόδους αιμοκάθαρσης.

Ο Βουλευτής Ζακύνθου, δήλωσε σχετικά: «Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από όλα όσα υποσχεθήκαμε στη Ζακυνθινή κοινωνία. Με την καθοριστική συμβολή τόσο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας όσο και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και βεβαίως με την πολύτιμη στήριξη της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας.
Κύριο μέλημά μας ήταν και παραμένει το να διασφαλίσουμε πως όλοι οι Ζακυνθινοί πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε ουσιαστικά αναβαθμισμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος