Αποφάσεις Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Δήμου Ζακύνθου

Την πρώτη της συνεδρίαση για το 2018 πραγματοποίησε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ζακύνθου, με τον Αντιπρόεδρο Αντώνη Νικολουδάκη-σύμφωνα με σχετική ενημέρωση-να τονίζει πως θα πρέπει να διαγραφούν όσα μέλη απουσιάζουν συνεχώς και έχουν συμπληρώσει πάνω από τρεις απουσίες, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο όργανο είναι σημαντικό, αφού σχεδιάζει την διαφημιστική παρουσία του νησιού μας στο εξωτερικό και απαιτείται να υπάρχει ενδιαφέρον.

Ο κ. Νικολουδάκης χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο “Advanced communication”, το οποίο σαν στόχο είχε να εκπαιδεύσει στελέχη των επιχειρήσεων, ώστε να βελτιωθούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους τουρίστες.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ειδική αναφορά από την αρμόδια υπάλληλο του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου στο βίντεο που έγινε στην περιοχή του “Ναυαγίου” από την εταιρεία “Monster Energy”, στο οποίο ο παγκόσμιος πρωταθλητής motorcross, Romain Febre, προβάλλει το παγκοσμίου φήμης αξιοθέατο.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε έναν μόλις μήνα το πρώτο βίντεο που έχει δημιουργηθεί, έχει 140.000 προβολές στο YouTube και το έχουν δει σε χώρες, όπως η Αμερική, η Αργεντινή, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βραζιλία, ο Καναδάς, η Κροατία, η Τσεχία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Ολλανδία, οι Φιλιππίνες, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Νότιος Αφρική, η Ισπανία, και η Τυνησία.

Αποφάσεις Επιτροπής Τουριστικής Προβολής  Δήμου Ζακύνθου

Από κει και πέρα, η Επιτροπή Τουρισμού έλαβε απόφαση για παροχή διευκολύνσεων στη Giostra di Zante, τα μέλη της οποίας θα πραγματοποιήσουν το σχετικό δρώμενο στις 24 και 25 Μαίου 2018, καθώς και στον Σύλλογο ΑΜΕΑ “Νίκη” που θα έρθει αντιπροσωπεία του στο νησί μας το διάστημα από 10 έως 15 Απριλίου 2018 και ο Δήμος θα φροντίσει για τη φιλοξενία και τις μετακινήσεις τους.

Παράλληλα, ο Δήμος θα συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση της Σουηδίας από τις 16 έως και τις 18 Φεβρουαρίου 2018, ενώ διοργανώνεται ημερίδα με θέμα “Αειφορία και εναλλακτικός τουρισμός” στις 23 Απριλίου 2018.

Τέλος, συζητήθηκε και μια πρόταση που έχει κατατεθεί για συμμετοχή της Ζακύνθου σε ένα Γαστρονομικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ στις πόλεις Shenzhen, Xianmen και Guangzhou της Κίνας από τις 14 έως τις 27 Μαρτίου 2018. Ήδη, υπάρχει σχετική επικοινωνία με τον Σύλλογο “Το Φιόρο του Λεβάντε”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος