Ζάκυνθος – ΕΛΜΕΖ: Στηρίζει τη μεγάλη πορεία ενάντια στην ανεργία

Στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας για τη μεγάλη πορεία από Πάτρα-Αθήνα, 3-10 Απριλίου, ενάντια στην ανεργία, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ Ζακύνθου, προτάσσοντας το αίτημα να έχουν όλοι δουλειά και με δικαιώματα.

ΕΛΜΕΖ για ασφαλιστικό και αποφυλάκιση Ρουπακιά

Ανάλογη είναι η στήριξη και η συμμετοχή του δ.σ. και των μελών της ΕΛΜΕΖ στο συλλαλητήριο του εργατικού κέντρου Ζακύνθου, κατά του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 19:00μ.μ., μπροστά από τα γραφεία του τοπικού συνδικαλιστικού οργάνου.

Παράλληλα, η τοπική ΕΛΜΕ, καταγγέλλει την αποφυλάκιση του ναζί-όπως τον χαρακτηρίζει-χρυσαυγίτη Ρουπακιά, δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι και οι νεολαίοι είναι σε επαγρύπνηση για την απόλυτη απομόνωση της Χρυσής Αυγής και στο νησί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος