Να σταματήσουν τα έργα στο Βαλιδέ Τζαμί ζητά ο Κ. Μουτζούρης

Να σταματήσουν τα έργα στο Βαλιδέ Τζαμί ζητά ο Κ. Μουτζούρης

Την διακοπή των εργασιών αποκατάστασης στο Βαλιδέ Τζαμί στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, μετά την απόφαση του Τούρκου Προέδρου για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Στην επιστολή που έστειλε σήμερα στους υπουργούς τονίζει  ότι “υπό τις παρούσες συνθήκες πρέπει να διακοπεί η χρηματοδότηση και η εκτέλεση του έργου”.

Η αποκατάσταση του Βαλιδέ Τζαμί είχε εγκριθεί και ενταχθεί το 2018 στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για το Βόρειο Αιγαίο 2017-2020 με ποσό χρηματοδότησης 1.200.000 ευρώ.

 

The post Να σταματήσουν τα έργα στο Βαλιδέ Τζαμί ζητά ο Κ. Μουτζούρης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος