Μαθήματα πρώτων βοηθειών σε πολίτες στο Πυργί

Μαθήματα πρώτων βοηθειών σε πολίτες στο Πυργί

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο “Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε πολίτες” σε συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Χίου “Σκυλίτσειο” με την Κοινότητα Πυργίου, το πρωί της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου 2020.
Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές από το E. R. C Ανδρέας Ζερβόπουλος (Γενικός Ιατρός), Καλλιόπη Μπάτσου (αναισθησιολόγος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χίου) και Μαρία Λεμάνη (νοσηλεύτρια στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χίου) εκπαίδευσαν όσους /-ες παραβρέθηκαν στην Κοινοτική Αίθουσα Πυργίου στην παροχή Πρώτων Βοηθειών.
Κοινότητα και εκπαιδευόμενοι ευχαριστούν “το Νοσοκομείο Χίου καθώς και τους εκπαιδευτές για την άψογη και τόσο εποικοδομητική συνεργασία”.

The post Μαθήματα πρώτων βοηθειών σε πολίτες στο Πυργί appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος