Η Σύμβαση των Ην.Εθνών για τα άτομα με αναπηρία στο Δ.Σ. Δήμου Χίου

Η Σύμβαση των Ην.Εθνών για τα άτομα με αναπηρία στο Δ.Σ. Δήμου Χίου

Η «Εφαρμογή της σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία», είναι το πρώτο θέμα στην Ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου, τη Δευτέρα 21-1-2019 και ώρα 6.00 μ.μ., με εισηγητή το Δήμαρχο Χίου.
Τη συζήτηση του θέματος έχει προκαλέσει ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία (Π.Σ.Α.μεΑ.) με αίτησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο και έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν και άλλοι φορείς του αναπηρικού κινήματος στη Χίο και Σύλλογοι Γονέων, οι οποίοι θα αναφερθούν σε θέματα που τους απασχολούν.
Ο Σύλλογος προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στη συνεδρίαση του Δ.Σ., αφού «η συμμετοχή σας θα βοηθήσει στην υπεράσπιση των θεμάτων που αφορούν κατά κύριο λόγο στα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία, κατοίκων του Δήμου μας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου.

The post Η Σύμβαση των Ην.Εθνών για τα άτομα με αναπηρία στο Δ.Σ. Δήμου Χίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος