Δεν αποτελεί άποψη Περιφερειάρχη και Δημάρχου η μετατροπή του ΚΥΤ Μόριας σε κλειστή δομή

Δεν αποτελεί άποψη Περιφερειάρχη και Δημάρχου η μετατροπή του ΚΥΤ Μόριας σε κλειστή δομή

«Κεντρική επιλογή της Κυβέρνησης της Περιφερειακής και τοπικής Αυτοδιοίκησης  είναι η μετατροπή της υφιστάμενης ανοιχτής  δομής της Μόριας σε κλειστή ελεγχόμενη δομή»  είπε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Τα Νέα της Λέσβου ο πρώην υπουργός και βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου απαντώντας σε συγκεκριμένη ερώτηση για τη το αν συμμερίζεται την άποψη Περιφερειάρχη και Δημάρχου Μυτιλήνης για καμία δομή.

Η θέση αυτή έχει διατυπωθεί από τον κ.  Αθανασίου από το φθινόπωρο και την τελευταία περίοδο, φαίνεται πως την ενστερνίζεται και η κυβέρνηση αφού δεν υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις για την εξεύρεση νέας θέσης.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, έχουν διατυπώσει εντελώς διαφορετική θέση, δηλαδή το κλείσιμο του ΚΥΤ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου για το θέμα αυτό ο Περιφερειάρχης τόνισε «κακή διατύπωση του Υπουργού που θα κάνει μία επανόρθωση. Δική μου άποψη παραμένει το κλείσιμο το συντομότερο δυνατό του ΚΥΤ της Μόριας.

Την ίδια άποψη διατύπωσε και ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης «δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, συνεχίζουμε να διεκδικούμε αποσυμφόρηση και σταδιακό κλείσιμο του ΚΥΤ.»

The post Δεν αποτελεί άποψη Περιφερειάρχη και Δημάρχου η μετατροπή του ΚΥΤ Μόριας σε κλειστή δομή appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος