Δεκτή από τις Αρχές της Χίου, η “χάλκινη” ομάδα Νέων υδατοσφαίρισης του ΝΟΧ

Δεκτή από τις Αρχές της Χίου, η “χάλκινη” ομάδα Νέων υδατοσφαίρισης του ΝΟΧ

Την Ομάδα Νέων Ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χίου που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών υποδέχθηκαν την Πέμπτη, 23/7, τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος όσο και ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης.


Δεκτή από τις Αρχές της Χίου, η “χάλκινη” ομάδα Νέων υδατοσφαίρισης του ΝΟΧΟ Δήμαρχος Χίου υποδεχόμενος την ομάδα, συνεχάρη “τις προσπάθειες τόσο των παικτών και των γονέων τους, όσο και των προπονητών και της διοίκησης, τονίζοντας ότι ο Δήμος αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα το ΝΟΧ του οποίου η αθλητική παρουσία διαχρονικά περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για το νησί μας”.

Εκφράζοντας εξάλλου τα ειλικρινή και θερμά του συγχαρητήρια ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπουγδάνος είπε μεταξύ άλλων: «Με την
πανελλήνια διάκρισή σας αποδεικνύετε ότι είστε πρεσβευτές της χιώτικης υδατοσφαίρισης σε όλη την Ελλάδα. Το χάλκινο μετάλλιο που με υπερηφάνεια φοράτε αποτελεί επιβράβευση της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στο ΝΟΧ και αποδεικνύει ότι το μέλλον της χιώτικης υδατοσφαίρισης είναι ελπιδοφόρο».

The post Δεκτή από τις Αρχές της Χίου, η “χάλκινη” ομάδα Νέων υδατοσφαίρισης του ΝΟΧ appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος