Υγειονομικό υλικό από το Δήμο Χίου στο “Σκυλίτσειο” Νοσοκομείο

Υγειονομικό υλικό αξίας 31.000 ευρώ παρέδωσε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου ο Δήμος Χίου, μέσα από σχετική χρηματοδότηση του υπουργείου Εσωτερικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με το συγκεκριμένο ποσό αγοράστηκαν γάντια, τεστ, αντιδραστήρια και άλλο χρήσιμο υγειονομικό υλικό.
Ο Δήμος ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Νοσοκομείου για την ενίσχυσή του σε υγειονομικό υλικό, συνεπικουρώντας έτσι στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από τους λειτουργούς της υγείας.
«Τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο Δήμος υποστηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε με κάθε δύναμη και μέσο το Νοσοκομείο Χίου και τους υγειονομικούς παράγοντες», σημείωσε ο δήμαρχος, Σταμάτης Κάρμαντζης, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με τη διοικήτρια του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, Ελένη Κανταράκη, και του αντιδημάρχου Οικονομικών, Γιώργου Μπελέγρη.
«Στο πλαίσιο της προσφοράς και της ενδυνάμωσης του έργου της περίθαλψης ενάντια στην πανδημία Covid-19, ο Δήμος Χίου στάθηκε για άλλη μια φορά αρωγός, προσφέροντας στο Νοσοκομείο μας, για την κάλυψη των αναγκών, Μέσα Ατομικής Προστασίας, τεστ PCR και αντιγόνων», σημείωσε, ευχαριστώντας το Δήμο, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου.
Κοινή έκκληση και των δύο για ευλαβική τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας έναντι του κορονοϊού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος